„Липсваше последния пас, най-важното за мене е да играем печеливш футбол, смята Станислав Генчев след срещата с Локомотив (Пловдив)

22

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев съжалява за пропуснатата победа днес. Според него, 0:0 срещу съименниците от Пловдив се е получило заради липсата на точност при последния пас на неговия тим.

Генчев обаче отбеляза третата поредна среща без допуснат гол, а също така натърти, че иска да играят печеливш футбол.

„Съобразно това, както се разви мача, съжаляваме за пропуснатата победа, тъй като играхме накрая доста време с човек повече. Но Локомотив (Пловдив) е много класен отбор и те също имаха възможности.

„Да, равностоен мач, но след изгонването на техния футболист вдигнахме оборотите и създадохме възможности. Липсваше последния пас. Имахме три добри възможности, в които да създадем реално голово положение и да нанесем решаващ удар. Но не е лесно да се случи, всеки отбор се защитава умело. Най-важното нещо за мене е да играем печеливш футбол. Доволен съм, че в трети пореден мач не получаваме гол. А в предишните два мача вкарахме пет гола. Но днес играхме с много стойностен отбор, който преди този кръг беше на 1-о място.

„Като ниво на футбола, стана хубав мач, истинско локомотивско дерби. Не виждам причина да променям схемата с трима централни защитници, има израстване, носи ни успех.

„За следващата среща с ЦСКА 1948 започваме да мислим от сряда как ще се подготвяме за мача. Но така или иначе досега играхме само с водещи отбори или с такива, които са били миналата година около топ 6. Във всеки мач гледаме да се развиваме и да израстваме, а също така и да вземем максимума като точки във всяка среща.

/АВ/

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочети още