Фенове на Левски се докоснаха до Купата на България в Петрич

49

Привърженици на Левски се докоснаха днес до Купата на България в Петрич, а трофеят беше донесен в южния град от изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков.

Десетки фенове от всички възрасти днес се събраха в градския парк на южния град, за да се докоснат до купата и да се снимат с нея. 

За БТА Ивков каза, че поканата е дошла от местния фен клуб на отбора „Блу бойс Петрич“, благодарение на чиято инициатива тази вечер бе открит и първия паметник на Апостола на свободата в града. 

Изпълнителният директор на ПФК Левски посочи инициативността на местния клуб от привърженици на отбора, които са събрали сумата от близо 30 хиляди лева за пет години. „Представете си, това не е за ден и два, не е кампанийно, колко убедени са тези хора и каква е тяхната любов към Апостола на българската свобода“, каза още Ивков. 

На въпрос на БТА каква сила са феновете, изпълнителният директор на клуба отговори, че това е най-голямата сила, без конкуренция. „Вие го виждате през тези месеци, кампанията „Левски е вечен“, новото сдружение „Левски на левскарите“, изобщо този ентусиазъм, който идва от хората, считам, че за нас е проблема, ръководство и екип да откликнем и да отговаряме на очакванията.“, каза Ивков. 

По-късно тази вечер Ивков участва и в официалната церемония по откриване на бюст-паметник на Васил Левски в Петрич. 

/ХБ/

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочети още