На дискусия партия “Българска социалдемокрация – Евролевица” обсъди финансирането на малкия и средния бизнес

17

В последния ден от предизборната кампания партия “Българска социалдемокрация – Евролевица” организира дискусия в София за икономиката. Необходимостта от по-добро финансиране на малкия средния бизнес бе акцент в разговора.  

 

Малкият и средният бизнес е пренебрегнат по отношение на кредитирането, каза лидерът на формацията Александър Томов. Той посочи, че у нас има около 99 000 активни малки и средни фирми. Според Томов трябва и повече евросредства да могат да се насочват към тези предприятия. Няма развитие само със собствен капитал, смята Томов. 

 

Томов възнамерява да работи за създаването на асоциация, която да работи за подобряване на условията за работата на малкия и средния бизнес. И постепенно гласно да кажем какви са проблемите, аргументира се той.

 

От партията искат облекчаване на условията за кредитиране и с минимум 10 млрд. лв. годишно да се увеличи кредитният ресурс за малкия и средния бизнес. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/ЛРМ/

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочети още