На Крепчанския скален манастир ВМРО закри предизборната си кампания

22

На Крепчанския скален манастир край Опака ВМРО – БНД закри кампанията си. Събраха се членове на партията и водачи на кандидат-депутатски листи от няколко области в Североизточна България.

Съпредседателят Искрен Веселинов обясни мотивите да изберат обителта. „Тук е най-старият кирилски надпис, който еднозначно доказва, че кирилицата е българската азбука, както и изписахме по наше предложение в българското законодателство”, каза той.

По думите му има много политици, които се кланят на чужди империи, които са временни. “Докато онази империя, която създадоха българите при Борис Покръстителя и при Симеон – империята на духа, остана и ни прави това, което сме“, каза той.

Веселинов посочи, че за запазването на българското наследство и за продължаване на българщината единственият гарант продължава да бъде ВМРО. „ВМРО – БНД е онази политическа сила, която винаги е отстоявала не само българския национален интерес, но и българската духовност, а без духовност – няма България!“, каза още той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/ВД/

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочети още