Спортни клубове от Плевен демонстрираха възможностите за тренировки през новата учебна година

23

Спортни клубове от Плевен представиха възможностите за тренировки за деца през новата  учебна година. Събитието под мотото “Открий своя спорт” се проведе в Градската градина. Проявата е част от Европейската седмица на спорта, която се провежда за осма поредна година. През 2022 година мотото на инициативата е “Можем да го постигнем заедно – нека се опитаме да бъдем активни”.

Своята дейност и възможностите за тренировки демонстрираха 17 спортни клуба. Така всяко плевенско дете, което присъства на събитието, можеше да избере своя спорт, за да тръгне по пътя към големите победи. 

“Открий своя спорт” се организира от Община Плевен и е част от Спортния календар за 2022 година. Предишната подобна инициатива за представяне на плевенски спортни клубове бе в Деня на предизвикателството през май и бе посрещнато с голям интерес сред деца и родители.

/ГК/

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочети още