Репатрак в помощ на шофьорите през зимата

Зимата несъмнено е специално време за всички собственици на автомобили. Хлъзгави пътища, лоша видимост, снеговалеж, мъгла, късно сутрин и ранен здрач, дори бавни пешеходци – всичко това прави живота ни труден. Когато настроението ви вече е по-ниско от термометъра, всеки, дори и най-малкият, проблем може да бъде последната капка и да причини стрес.

Уважаеми шофьори, стресът съкращава живота ви!

Погрижете се за нервите си, а заедно с тях и за времето и парите. Ако попаднете в неприятна ситуация, по-добре незабавно поверете колата си на професионалисти. Обадете се на достъпен, бърз, внимателен, евтин камион за теглене на автомобили, който ще се погрижи за всички проблеми, свързани с евакуацията на автомобили.

За да не се стига до това е необходима предварителна подготовка. Задължение на всеки шофьор е да се подготви психически и физически за този период и възможните трудности по пътя. В крайна сметка зимното време носи със себе си не само коледно дърво и подаръци. Вслушайте се в съветите на експертите и тогава няма да ви се налага да викате репатрак.

Евакуацията на превозни средства през зимата има редица разлики от работата, извършвана през лятото. С малки изключения по-голямата част от шофьорите се опитват да спазват ограничението на скоростта. Дори в този случай да се случи пътнотранспортно произшествие, последствията от него не са толкова катастрофални, колкото биха могли да бъдат през лятото.

Репатрак през зимния сезон

Репатрак на фирма Найденови Ауто е създадена специално за оказване на помощ на шофьори, изпаднали в трудни ситуации на пътя. Репатракът на автомобили през зимата може да се сравни с линейка или пожарна служба. Разликата е, че ние идваме на помощ на превозните средства и техните водачи.

Всички знаем, че зимният сезон се смята за най-опасният и труден период за шофьорите. Въпреки че градските общински служби полагат големи усилия, когато настъпи студ и лошо време, понякога не винаги успяват.

Има много причини за това:

  • небрежност и ненавременни решения на длъжностни лица;
  • грешни прогнози за времето;
  • липса на човешки и материални ресурси;
  • много силни студове и обилни снеговалежи;
  • други фактори.

Всичко по-горе значително усложнява живота както на градските служби, така и на обикновените шофьори. Такива фактори водят до многобройни злополуки и сложни произшествия по градските и магистралните пътища.

Статистиката показва, че през зимата пътните произшествия са толкова, колкото и през останалата част от годината.

Затова опитните шофьори винаги разполагат с телефон на лицензиран репатрак, която ще се притече на помощ в такива ситуации. Също толкова важно е тази услуга да се предоставя денонощно и своевременно.

Какво да правите в такива ситуации?

Разбира се, по-добре е да се въздържате от шофиране, когато прогнозата за времето е неблагоприятна. Но в някои ситуации просто трябва да седнете зад волана (особено ако сте шофьор). В този случай е необходимо да се вземат някои предпазни мерки. Например, носете малка лопата и купете зимни гуми навреме.

Но понякога такива мерки не са в състояние да предпазят вас и вашия автомобил от неприятни пътни инциденти. Тогава, без да се обадите на репатрак, която незабавно ще ви осигури камион за теглене, ще бъде трудно да се справите сами.

Защо е добре да използвате услугите на пътна помощ на фирма Найденови Ауто?

При нас ще работите само с квалифицирани и опитни служители, доказали се като специалисти с високо ниво на професионализъм. През годините на нашето съществуване сме разбрали всички тънкости и особености на този пазар, който, съчетан с модерни технологии, ни позволява да извършваме работата съвестно, ефективно и с високо качество.

Гласувайте за статията: