22 C
Монтана
22 юни 2021 | вторник |

Жена попадна в болница след секс заради „безкраен оргазъм“

- Advertisement -spot_img

Жена, която не е могла да спре оргазма в продължение на четири часа след секс, казва, че това е преживяване „физически, емоционално и психическо“.

Лиз и нейният партньор Ерик споделиха причудливата история на TLC Me Sent Me To The ER и си спомниха, че са имали малко сутрешно гушкане, когато тя започнала да достига оргазъм – и това продължавало и продължавало.

Започнали да се паникьосват и час и половина след оргазма Лиз опитала всичко, за да спре усещането, както е показано в странната реконструкция в шоуто.

„Започнах да подскачам нагоре и надолу, за да видя дали това ще помогне“, казва Лиз.

„В крайна сметка се обадих на всеки медицински специалист, когото съм виждала през живота си, да се опитам да накарам някой да ми даде отговор!“

Ерик й казал, че ще трябва да отидат в болницата.

Медиците тъкмо щели да напишат рецепта за валиум, когато оргазмът спонтанно спрял, повече от четири часа след началото му.

Лиз казва: „Първоначално просто ни повярвах. Не вярвах и се страхувах, че ще започне отново.“

За съжаление странният проблем се върнал и Лиз вече се нуждае от лекарства всеки ден, за да спре случайните неудобни и изтощителни оргазми на обществени места и у дома.

Тя обяснява: „Първоначално беше точно като след секс, а след това стигна до точката, в която правя каквото и да било – да гледам телевизия, да се разхождам по улицата – и получавам оргазъм съвсем неочаквано.

„Имам до 12 спонтанни продължителни оргазми за един ден.“

Лекарството в крайна сметка овладява нейните оргазми.

Лиз казва: „Стигнах до там, че ги имах само ежедневно, а след това ги имах само през ден, и тогава това беше около веднъж седмично, а след това може би беше около веднъж месечно.“

Превод
 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ...

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img