22 C
Монтана
22 юни 2021 | вторник |

Жена скри бременността си и се омъжи тайно от съпруга си за любовника

- Advertisement -spot_img

Жителка на английския град Гилдфорд, Съри, е изправена пред до седем години затвор, след като се омъжи за любовника си тайно от съпруга си и скри бременността, съобщава Daily Mail.

През май 1999 г. Бринда Кантаманен в американския щат Северна Каролина се омъжила за мъж на име Рави Ин. През същата година двойката направила индийска сватба.

По-късно им се родили две деца.

През октомври 2017 г. в Лондон жената за втори път тайно се омъжила за своя 45-годишен любовник Матю Хол. В същото време Кантаманен фалшифицирала името на баща си в свидетелството си за брак. Жената и любимият й живеели само на три минути пеша един от друг.

Ин бил шокиран, когато разбрал за втория брак на жена си и завел дело срещу нея. В съда Инг разкрил, че бракът им е започнал да се разпада през 2017 г., когато съпругата му дълго време е била далеч от дома. Мъжът подозирал, че тя има връзка. Когато се опитвал да говори със съпругата си за случващото се, тя ставала агресивна или заплашвала със самоубийство.

През декември същата година Ин научил за втория брак на Кантаманен. Той заявил, че сега не може да вярва на никого и родителите му са много разстроени от случилото се. Ин и Кантаманен се развели през 2019 година.

Жената признала, че по време на сватбата с Хол и раждането на детето от любимия си, тя все още е била омъжена за Ин. Съдията заявил, че фактът, че е скрила бременността си от законния си съпруг, е утежняващо обстоятелство.

Сега тя е изправена пред затвор. Максималната присъда за двоен брак може да бъде седем години затвор. Присъдата ще бъде произнесена през май.

Превод
 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ...

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img