КОД е дясното, което не можахме да случим 30 години, заяви в Ямбол д-р Петър Москов

„КОД е дясното, което не можахме да случим 30 години в посткомунистическа България. КОД е надежда за разумен политически разговор“, заяви в пресклуба на БТА в Ямбол лидерът партията д-р Петър Москов, който представи водача на местната листа.

Крайно време е да се прекратят порочните практики с приближени до властта бизнеси и да има свободна икономическа инициатива. Предложението на служебното правителство за 33% данък срещу свръхпечалбата е „комунизъм, който отмъщава и наказва произвеждащия, работещия и предприемчивия“, каза Москов.

България трябва да наложи мораториум върху въглеродните квоти, свързани със Зелената сделка, тъй като оскъпяват 10 пъти пазарната цена на произвежданата електроенергия, подчерта той.

Водач на листата на ПП „Консервативно обединение на десницата“ (КОД) в Ямбол е д-р Мая Миланова, началник на Отделението по кожни болести в областната болница в Сливен. Според нея ключов приоритет за региона е здравеопазването – с добра материална база и привличане на лекари.

/ВД/

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочети още